Bagaż kabinowy
Ogólne pogaduchy o podróżach. Luźny wątek na historie, anegdoty, pytania i plotki związane z podróżowaniem.
- gienia21
Bagaż kabinowy
Witam serdecznie. Niedługo czeka mnie dość daleka podróż samolotem. Będzie to moja pierwsza podróż więc potrzebuję pomocy. Mam problem z tzw. bagażem kabinowym. Zastanawiam się co się sprawdzi jako taki bagaż - torba sportowa, większa damska torebka, plecak? A może od razu warto zainwestować w specjalną walizkę (chociaż to spory wydatek)? Może tutaj znajdę pomoc bardziej doświadczonych w lataniu osób
- ulinka
Re: Bagaż kabinowy
Ja mam małą walizkę na kółkach, mąż i dzieci także mają swoje. Latamy tak od lat z bagażem podręcznym i nam się to sprawdza. I przyglądając się podróżnym to najwięcej osób tak podróżuje. Czasem ktoś ma plecak.
- Labamba
Jeśli szukasz idealnego rozwiązania, to popatrz na Torby i walizki Under Armour , które są prezentowane na Ceneo. Są wyjątkowo pojemne i wytrzymałe. Poza tym materiał, z którego są wykonane, przetrwa z pewnością najgorszą pogodę. Kupiłam jedną z nich w prezencie dla swojego chrześniaka i prawie z nią się nie rozstaje. Przydaje mu się do szkoły, na treningi i różne wycieczki, nawet samolotem.
- margaritta
Post autor: margaritta »
Ja właśnie też szukam dla siebie praktycznej, funkcjonalnej walizki dla siebie. Po przeglądnięciu jednak kilku ofert ta https://sklep.solier.pl tutaj wydaje się najkorzystniejsza. Myślę, że nawet kupię sobie tam zestaw walizek. A co tam... Wtedy będę mogła jeszcze więcej rzeczy spakować ;p.
- kropka
Myślę, że to czego potrzebujesz znajdziesz też na stronie https://titan-travelite.com.pl/pl/. Oni mają w swojej ofercie bardzo duży wybór różnych walizek. Warto się zapoznać z ich propozycjami.
cordyceps sinensis swanson
cordyceps sinensis swanson
- Roullette
Niestety, ale kompletnie się na tym nie znam. Nie będę w stanie w ogóle Ci pomóc. Może inni doradzą coś ciekawego.
W człowieku, który uważa, że wszystko już było i nic nie może go zdziwić, umarło to, co najpiękniejsze - uroda życia.
- fiona45
Zwykły taki bagaż w postaci torebki na pewno jest możliwy. Widziałam ciekawe modele na https://sheshoponline.com/products/torebki-skorzane . Zawsze możesz do niej spakować dokumenty, portfel , telefon itp. Wszystko to co potrzebne i jest zbędne do podróżowania.
czyr z brzozy
czyr z brzozy
Wróć do „Ogólnie o podróżowaniu”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży