Czesc,
Szukam fajnych ubran na wyjazd sluzbowy. Mozecie polecic jakis fajny sklep? najlepiej online?
Ubrania na wyjazd
Ogólne pogaduchy o podróżach. Luźny wątek na historie, anegdoty, pytania i plotki związane z podróżowaniem.
- Marysia89
Re: Ubrania na wyjazd
Hej,
Ja moge CI polecic sklep Modbis. slyszalas moze kiedys o nim? : ) Jest tam sporo eleganckich rzeczy, jak potrzebuje czegos takiego to podbijam tylko tam ostatnio kupilam piekna garsonke - wejdz sobie w ten link i sprawdz Powinno Ci sie spodobac
Ja moge CI polecic sklep Modbis. slyszalas moze kiedys o nim? : ) Jest tam sporo eleganckich rzeczy, jak potrzebuje czegos takiego to podbijam tylko tam ostatnio kupilam piekna garsonke - wejdz sobie w ten link i sprawdz Powinno Ci sie spodobac
- Telimena02
Re: Ubrania na wyjazd
Post autor: Telimena02 »
Przy obecnej pogodzie na taki wyjazd dobrze jest zabrać jakąś cieplejszą kurtkę - https://dstreet.pl/pol_m_Odziez-Damska_ ... e-952.html bo pogoda bywa kapryśna i może być nieco chłodno, szczególnie wieczorami. Sama też akurat się rozglądam za taką kurteczką, bo moja obecna niestety już nie jest tak ciepła jak być powinna i idąc rano do pracy trochę marznę.
Wróć do „Ogólnie o podróżowaniu”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie