Cześć,
Znacie jakiś fajny hotel pod Wrocławiem, gdzie jest też sala weselna?
Hotel we Wrocłąwiu
Jeździsz po Polsce? Wiesz, dokąd się wybrać, żeby znaleźć coś godnego zobaczenia? Polecaj, dziel się doświadczeniem, opowiadaj!
- Anna78
Re: Hotel we Wrocłąwiu
Hej,
Ja mogę Ci polecić dom weselny stara garbarnia. Robiliśmy z mężem tam wesele rok temu, a w tym roku chrzciny córki. Za każdym razem bylismy zachwyceni! Wszystko na bardzo wysokim poziomie Polecam sie skontaktowac albo pojechac i poogladac
Ja mogę Ci polecić dom weselny stara garbarnia. Robiliśmy z mężem tam wesele rok temu, a w tym roku chrzciny córki. Za każdym razem bylismy zachwyceni! Wszystko na bardzo wysokim poziomie Polecam sie skontaktowac albo pojechac i poogladac
- ewkaa
We Wrocławiu jest mnóstwo hoteli znajdziesz je m.in na https://meteor-turystyka.pl/ Ja jadąc do Wrocławia zazwyczaj wynajmuję pokój w hotelu blisko starego Rynku. Ceny wbrew pozorom nie są wysokie a dojazd wszędzie jest bardzo dobry.
- kaska
We Wrocławiu byłam latem na weselu, lokal się Glamour nazywa i w centrum miasta się znajduje. Pięknie tam i z kościoła było blisko bardzo. Ważne, że sala z klimą bo to grzało wtedy. A to co mi się najbardziej podobało to wystrój tego miejsca. Naprawdę elegancko i gustownie, klasa sama w sobie. Z resztą cała organizacja też absolutnie bez uwag, na ostatni guzik wszystko dopięte. Na takie wesela mogę chodzić
- Wincent44
Ja ostatnio nocowałem w hotelu z takimi kosmetykami hotelowymi profilcosmetics . Muszę przyznać, że to świetne rozwiązanie ze strony właściciela. Goście szanują takie dodatki, dlatego jest to jak najbardziej na plus. Od teraz będę pytał właścicieli noclegów o coś takiego.
Kiedyś zostaliśmy połączeni przez los, przypadek
- osmiornica
Post autor: osmiornica »
a moze lepiej wybrac sie do Opola to dosc niedaleko a macie tam super sale https://www.facebook.com/pages/Hotel-Po ... 9070438796 - ostatnio bawilam sie tam na weselu, swietne miejsce
- annushka
Z Serocka do Wrocławia (do hotelu) dostaniesz się najlepiej pociągiem. Najpierw musisz dojechać komunikacją lokalną do Warszawy, a potem z Zachodniego albo dworca centralnego... możesz też wziąć taksówkę (będzie o wiele szybciej). W Serocku kursuje Taxi Serock 24h. Zamówić ją możesz telefonicznie albo pod adresem https://taxi-serock.com.pl
Powodzenia i miłego urlopu!
Powodzenia i miłego urlopu!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut