Okna Drutex - które
Wszystkie wątki, które nie znalazły się w pozostałych kategoriach, podróżnicze i nie tylko.
- nelia
Okna Drutex - które
Dzień dobry. Kilka lat temu budowałam dom. Wówczas postawiliśmy na okna PVC z firmy Drutex. Solidnie służyła nam przez lata. Oprócz konserwacji nic się z nimi nie działo więc teraz, kiedy zbliża się wymiana stolarki okiennej, też chcielibyśmy zamówić u nich. Widziałam, że obecnie poza oknami PVC dostępne są okna aluminiowe, drewniane i drewniano-aluminiowe. Macie jakieś doświadczenie z takimi technologiami? Którą byście polecili?
- Iwonka5
Re: Okna Drutex - które
A co z parapetami? Zastanawialiście się jakie parapety wybrać do okien? Tu też opcji jest co najmniej kilka. Można tak znaleźć wiele poradników w sieci, jak w sumie ze wszystkim. Na stronie http://novatordom.pl/jakie-parapety-zew ... wybrac.php rozpisują się właśnie na ten temat.
- Lambda
A to zalezy które pasują. Ja mialam mieć drewniane, ale koniec końców na nie zdecydowała się moja mama. A z kolei ja mam okna PVC, które według mnie są super opcją. Grunt to tez znaleźć dobry sklep, który ma te okna w swojej ofercie i dobrze te okna wprawia
- nosia
Kilka lat tylko? I już wymieniacie? Moi rodzice mają z Oknoplastu okna już 12 lat i nie wymieniają jeszczenelia pisze: ↑17 kwie 2020, 8:09 Dzień dobry. Kilka lat temu budowałam dom. Wówczas postawiliśmy na okna PVC z firmy Drutex. Solidnie służyła nam przez lata. Oprócz konserwacji nic się z nimi nie działo więc teraz, kiedy zbliża się wymiana stolarki okiennej, też chcielibyśmy zamówić u nich. Widziałam, że obecnie poza oknami PVC dostępne są okna aluminiowe, drewniane i drewniano-aluminiowe. Macie jakieś doświadczenie z takimi technologiami? Którą byście polecili?
Post autor: wołczyk »
Moi też, ja właśnie buduję dom i również będą decydować się na okna z ich oferty. Tylko myślę Prismatic czy Winergetic... Hmmm ktoś miał doświadczenie?
Post autor: majki9922 »
Jakie parapety Waszym zdaniem są najlepsze? Ja chyba postawiłabym na parapety stalowe. Widziałam takie w ofercie https://triplate.pl/parapety/parapety-stalowe/ i bardzo mi się spodobały. Liczę, że jakość takich parapetów będzie odpowiednia i będą stanowiły właściwą ochronę.
Post autor: aishaa »
Mnie też interesuje stolarka okienna poznań , ponieważ remontuję dom
dziadków, a mają okna takie starodawne drewniane. Trzeba je wymienić, ponieważ nie tylko są nieszczelnej, ale i również nestetyczne.
dziadków, a mają okna takie starodawne drewniane. Trzeba je wymienić, ponieważ nie tylko są nieszczelnej, ale i również nestetyczne.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie
- ↳ Atrakcje wakacyjne