Leki online
Ogólne pogaduchy o podróżach. Luźny wątek na historie, anegdoty, pytania i plotki związane z podróżowaniem.
- Adam76
Leki online
Moim zdaniem, powinniście rozważyć skorzystanie z możliwości, jakie dzisiaj dają zakupy internetowe. Na przykładzie takich aptek jak https://www.apteka-leki.pl/ idealnie widać, jaką może przynieść to Wam wygodę. Warto mieć to na uwadze, szczególnie w kontekście cyklicznych zakupów.
- foxi
Re: Leki online
W zasadzie muszę powiedzieć ,że nie mam problemów z tym by kupować leki w internecie... choć częściej jednak kupuję je w tradycyjnych aptekach. Ostatnio wyjeżdżaliśmy na wakacje do Chorwacji i kompletowałam apteczkę podróżną. Apteka internetowa octenisept - tam właśnie kupuję bardzo dobry środek w sprayu - właśnie octenisept. Na wyjazdy wakacyjne zawsze zabieramy go ze sobą. pzdr
- kasiunia
Re: Leki online
Wiele rzeczy już kupowałam w internecie, niektóre leki także i nigdy się nie zawiodłam.Było wszystko w porządku. Okres wakacyjny to częste urazy i zdarzające się oparzenia skóry, posiadanie więc w wakacyjnej apteczce środka na oparzenia skóry wydaje się być rozsądnym posunięciem.Nigdy bowiem nie wiemy co sie nam przytrafi.
Wróć do „Ogólnie o podróżowaniu”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie