Samochód używany

Ogólne pogaduchy o podróżach. Luźny wątek na historie, anegdoty, pytania i plotki związane z podróżowaniem.
Grażka34

Samochód używany

Post autor: Grażka34 »

Czy waszym zdaniem warte uwagi są tylko ogłoszenia samochodowe dotyczące nowych egzemplarzy? Uważam ,że zdecydowanie nie. Wśród ofert sprzedaży samochodów używanych znaleźć można na prawdę perełki cenowe i samochody po prostu w dobrym stanie. Trzeba tylko poświęcić trochę swojego wolnego czasu.
mata

Re: Samochód używany

Post autor: mata »

Nie wiem, zależy kto czego szuka! :) Ja mam macana którego kupiłam w salonie Porsche Centrum Sopot i jest to auto idealne. Jazda nim to prawdziwa przyjemność, jest bezpieczne, komfortowe, reprezentacyjne. O to dokładnie mi chodziło kiedy mówiłam doradcy czego potrzebuję i muszę przyznać że potrafią tam doradzić klientowi i dobrze dopasować ofertę do potrzeb. Nie zawiodłam się, na pewno tam będę wracać tym bardziej że tam każdego klienta traktują jak vipa :)
Erick

Post autor: Erick »

Grażka, w pełni się z Tobą zgadzam. Jak najbardziej da się i warto pozyskać używane auto w idealnym wręcz stanie o ile pochodzi ono oczywiście z pewnego źródła a nie z jakiegoś podrzędnego komisu. W salonie VW FS STORE można np. znaleźć pochodzące z bardzo młodych roczników, zadbane i objęte gwarancją przeróżne modele Audi. Sama zobacz: https://motopati.pl/uzywane-audi-w-leas ... nsowaniem/ . Samochody są wręcz luksusowe. Każdy z nich klient możne spłacać w ratach- w ramach elastycznego leasingu.
aniita

Post autor: aniita »

Widziałam ostatnio, że dosyć dobrą opcją są też jednak Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO . Faktycznie wykonane są one bardzo starannie i przede wszystkim cicho działają
Awatar użytkownika
kociara

Post autor: kociara »

Ogólnie to będę potrzebowała samochodu na wyjazd służbowy i czytam właśnie na tym blogu https://comfortcar.pl/blog/aktualnosci/ ... -sluzbowy/ czym powinnam się kierować przy wyborze samochodu w delegację. Szczerze mówią z wielu rzeczy nie zdawałam sobie sprawy więc warto było te informacje przeczytać :)
ODPOWIEDZ