Zaprcia i wzdęcia
Ogólne pogaduchy o podróżach. Luźny wątek na historie, anegdoty, pytania i plotki związane z podróżowaniem.
Zaprcia i wzdęcia
Post autor: kaśka »
Ostatnio mam gorsze trawienie, wzdęcia, zdarzają się też straszne zaparcia, boję się że dostanę od tego hemoroidy. Co robić? Próbowałam już wszelkich domowych metod, zmieniłam nawet dietę na zdrową i jakoś nie widzę żadnej poprawy. Może spróbować leków?
Re: Zaprcia i wzdęcia
Post autor: Ala »
Nie dziwię się, że się martwisz bo zaparcia to pierwszy krok do hemoroidów niestety. Ja kiedyś tez miałam gigantyczny problem z zaparciami i za nic nie mogłam sobie z nimi poradzić. Nic nie działało - zdrowa dieta, woda, soki, suplementy - dosłownie zero efektu.
Znajoma kiedyś powiedziała mi o czopkach musujących evaqu. Kupiłam trochę bez wiary w nie, ale efekt bardzo mnie zaskoczył. Są mega skuteczne, działają już do kilkunastu minut po aplikacji, więc szybko, ale nie gwałtownie. Bezpieczne i naturalne. Warto spróbnować zwłaszcza jeżeli inne metody zawiodły
pinola konika
Znajoma kiedyś powiedziała mi o czopkach musujących evaqu. Kupiłam trochę bez wiary w nie, ale efekt bardzo mnie zaskoczył. Są mega skuteczne, działają już do kilkunastu minut po aplikacji, więc szybko, ale nie gwałtownie. Bezpieczne i naturalne. Warto spróbnować zwłaszcza jeżeli inne metody zawiodły
pinola konika
Wróć do „Ogólnie o podróżowaniu”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut