Hotel-landrynka.pl opinie
Jeździsz po Polsce? Wiesz, dokąd się wybrać, żeby znaleźć coś godnego zobaczenia? Polecaj, dziel się doświadczeniem, opowiadaj!
- Adelajda
Hotel-landrynka.pl opinie
Hej kochani! Byliście może kiedyś w Krynicy Morskiej w hotelu Landrynka? Macie jakieś opinie na temat tego miejsca? Szukam powoli noclegu na przyszłe wakacje i zastanawiam się czy warto tam się zakwaterować .
- Ryszard_85
Re: Hotel-landrynka.pl opinie
Post autor: Ryszard_85 »
Hotel landrynka to idealne miejsce na letni wypoczynek. Nawet jak pogoda nie dopisuje, to w hotelu jest kryty basen, dzięki czemu można aktywnie wypoczywać.
- Lucjana
Byłam w hotelu landrynka na urlopie w tamtym roku i jak najbardziej polecam! Mam bardzo pozytywną opinię na temat tego miejsca. Profesjonalna obsługa hotelu, jacuzzi, basen i dogodna lokalizacja.
- Tęgomir1967
Post autor: Tęgomir1967 »
Jak najbardziej polecam! Szczególnie organizowane przez hotel imprezy taneczne. W tym miejscu na pewno dobrze wypoczniesz i zyskasz wspaniałe wspomnienia
- pankracy
O do wakacji masz jeszcze dużo czasu! Ale rozumiem, lepiej się już rozeznać. Jeśli chcesz nocować w hotelu landrynka to lepiej szybciej zarezerwuj miejsca. Ludzie chętnie tam przyjeżdżają – to świetne miejsce.
- Lila94
Krynica Morska to przepiękne miasteczko uzdrowiskowe. Idealne do wypoczynku samemu, jak i z dziećmi. Co roku z mężem i synkiem przyjeżdżamy właśnie do Hotelu Landrynka. To świetne miejsce na przyjazd z dziećmi.
- Katarzyna_65
Post autor: Katarzyna_65 »
Byłam i polecam . Przemiła i pomocna obsługa. Pani w recepcji bardzo zaangażowana, poleciła nam pobliskie atrakcje. W słoneczne dni chodziliśmy na plażę, a jak nie było pogody, to kąpaliśmy się w zakrytym basenie w hotelu. Mam bardzo dobrą opinię na temat hotelu Landrynka. Wypoczynek pierwsza klasa!
- Jarad71
Zgadzam się co do lokalizacji hotelu – jest świetna! Niecałe 10 minut spacerkiem do plaży. Obsługa hotelu bardzo miła i profesjonalna i pomocna. Pokoje czyste, nowocześnie wyposażone. W tym miejscu świetnie wypoczęliśmy, dlatego jak najbardziej polecam!
- Mamona
Dzięki za polecenia. Ja bardzo często jeżdżę na różne wycieczki, więc na pewno każdy taki namiar mi się przyda. Raczej decyduje się na kierunki zagraniczne, te są dużo bardziej atrakcyjne, też oczywiście można liczyć na dużo lepszą pogodę niż w Polsce. Porozglądajcie się za różnymi kierunkami jeżeli planujecie wakacje, czy też krótsze wycieczki. Szukając inspiracji na wakacje warto zdać się na pomoc internetu. Zerknijcie sobie tu na stronkę http://esky.pl/lotniska/ap/wmi/warszawa-modlin Portal Esky powinien być tu bardzo pomocny, działa on jako wyszukiwarka lotów i hoteli.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie
- ↳ Atrakcje wakacyjne