Hotele nad morzem

Jeździsz po Polsce? Wiesz, dokąd się wybrać, żeby znaleźć coś godnego zobaczenia? Polecaj, dziel się doświadczeniem, opowiadaj!
Awatar użytkownika
Slawomira82

Hotele nad morzem

Post autor: Slawomira82 »

Słuchajcie, jakie sprawdzone miejscówki nad morzem moglibyście mi polecić? Chodzi o hotele Krynica Morska. Wiem, że na forum jest ogrom ludzi, akurat jesteśmy w trakcie wakacji, więc temat można powiedzieć dość bieżący, na czasie. Jestem ciekawa, czy znacie jakieś fajne noclegi w tych okolicach? Jakoś tak zamarzyła mi się właśnie ta miejscowość na urlop.
helka678

Re: Hotele nad morzem

Post autor: helka678 »

Warto pamiętać, że planowanie podróży na własną rękę może być świetnym pomysłem. Polecam zajrzeć na stronę https://www.amadriapark.com/ , gdzie znajdziecie ciekawe propozycje hoteli w różnych miastach Chorwacji. Dzięki temu na pewno zorganizujecie wyjazd idealny dla siebie!
salamandiks4

Re: Hotele nad morzem

Post autor: salamandiks4 »

Witam wszystkie osoby, które maja w planach wyjazd do Poznania i szukają jakiegoś sensownego noclegu. Zawsze kiedy mam w planach zatrzymać się w Poznaniu, to korzystam wyłącznie z Hotel Poznań Włoski - Hotel Poznań dla firm na targi , bo oferują wysoki standard w atrakcyjnej cenie.
ODPOWIEDZ