jakie zamienniki tuszy?
Jeździsz po Polsce? Wiesz, dokąd się wybrać, żeby znaleźć coś godnego zobaczenia? Polecaj, dziel się doświadczeniem, opowiadaj!
- varvara
Re: jakie zamienniki tuszy?
Zazwyczaj to na allegro zamawiam, najtaniej, ale jak potrzebujesz na szybko to na pewno w marketach znajdziesz, sklepach typu euro rtv, media markt a czasami są też wysepki activejet w sklepach
- Labamba
Ja słyszałam, że takie zamienniki to są nawet w zestawach. Będę musiała zamówić tusz hp 302 i chyba ty razem daruję sobie oryginały. Byłam przekonana, że tylko one dobrze się sprawują w drukarkach. Jednak zamienniki tak samo są dobre i nie trzeba na nie wydawać tak dużo pieniędzy. Poza tym są coraz bardziej popularne. Też ich używacie? Ja chyba ich spróbuję.
Post autor: bryś »
coś dokładniej? Na pewno kupując zamienniki warto jednak wybierać markowe np. activejet, dają gwarancję dobrej jakości wydruku, nie eksperymentuję z podejrzanie tanimi zamiennikami noname
Post autor: suśko »
zgadzam się, że najpewniejsze są zamienniki znanych marek, też markę ActiveJet lubię, jakość wydruku jak na oryginalebryś pisze: ↑25 paź 2020, 12:35 coś dokładniej? Na pewno kupując zamienniki warto jednak wybierać markowe np. activejet, dają gwarancję dobrej jakości wydruku, nie eksperymentuję z podejrzanie tanimi zamiennikami noname
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie
- ↳ Atrakcje wakacyjne