Gotowanie

Polecamy dobre hotele, miejsca od odwiedzenia, sposoby na organizację wycieczki, jak znaleźć porządny sprzęt.
Awatar użytkownika
Walery

Gotowanie

Post autor: Walery »

Jak radzicie sobie z gotowaniem na takich wyprawach? Pytam, bo moja druga połowa namawia mnie na taki wyjazd, a ja jestem osobą, która niestety ze względu na swoją dietę nie może żywić się w barach na co dzień :) Muszę gotować i robię to chętnie, mam teraz nową kuchenkę i super sprawdza się na niej patelnia tytanowa https://gerlach.pl/patelnie z Gerlach.
Tamarrka

Re: Gotowanie

Post autor: Tamarrka »

Różne potrawy na pewno przygotowujemy w domu dla całej rodziny. Warto o to dbać, by jeść zdrowo i smacznie. Także wiem, ile ryżu można umieścić w szklance. Sprawdzałam to, bo warto wiedzieć, jak dokładnie odmierzać ryż.
Bożenka

Re: Gotowanie

Post autor: Bożenka »

Bardzo ciekawe komentarze w jakże ważnym dla nas wszystkim temacie. W dzisiejszych czasach trzeba szukać oszczędności, a jednak gotowanie we własnym zakresie to najlepsza inwestycja w nasz rozwój. Na początku oczywiście trzeba poznać podstawy oraz zastanowić się nad tym czy mamy odpowiedni sprzęt agd. Jest to ważne jeśli chcemy zabrać się nie tylko za gotowanie ale też wypieki. Ja nie wyobrażam sobie kupowania deserów czy ciast w sklepach. Bardzo szybko można przecież przygotować takie pyszności jak muffinki z jabłkami w karmelu i kruszonką z wykorzystaniem dostępnych w każdym sklepie składników. Jak raz spróbujecie to zawsze będziecie wracali do tego wyjątkowego smaku.
ODPOWIEDZ