transporthiszpania.com - opinie
Polecamy dobre hotele, miejsca od odwiedzenia, sposoby na organizację wycieczki, jak znaleźć porządny sprzęt.
- Dionizy1960
Re: transporthiszpania.com - opinie
Post autor: Dionizy1960 »
Często jeżdżę busami transporthiszpania.com służbowo do Madrytu. Świetne warunki podróży, bardzo komfortowo i szybko.
- Alberta1979
Post autor: Alberta1979 »
Chciałam nadać paczkę do rodziny we Francji o dosyć niestandardowych wymiarach i na szczęście znajomy polecił mi, żeby zadzwonić do nich. Dzięki nim nie straciłam fortuny i paczka dotarła na czas.
Post autor: Raśka »
Polecam przewozy do Francji właśnie z nimi. Wygodne, komfortowe i nowoczesne busy, przemili Panowie kierowcy. Podróż mija szybko i co ważne, bardzo bezpiecznie.
Post autor: Wróżka »
Polecam z oferty tej firmy: Przewozy do Hiszpanii - zawsze mnie przerażała taka droga. Ale okazuje się że z dobrym przewoźnikiem nie jest wcale tak źle. Czyste busy, uprzejmi kierowcy i co mnie bardzo ucieszyło: prowadzą bezpiecznie. Polecam.
Post autor: Sońka »
Paczka do Hiszpanii wysłana pocztą idzie bardzo długo. I nie zawsze jest bezpiecznie. Ale wysłana przez tę firmę jedzie szybko i na pewno dociera do odbiorcy na czas. Ceny bardzo w porządku. Polecam.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie
- ↳ Atrakcje wakacyjne