Adapter zamiast fotelików dziecięcych
Wszystkie wątki, które nie znalazły się w pozostałych kategoriach, podróżnicze i nie tylko.
- afryka
Adapter zamiast fotelików dziecięcych
Dzieci mi podrosły i czas zmienić foteliki na coś mniejszego. Mam okazję kupić takie pasy https://smartkidbelt.com/pl/ i pytanie co o tym sądzicie? Ktoś z was używa na co dzień? Jak z montażem? Czekam na wasze opinie.
- fiona45
Re: Adapter zamiast fotelików dziecięcych
Moim zdaniem warto spróbować właśnie tego typu pasów, jako alternatywa fotelika. Wiele osób szuka takich rozwiązań i się sprawdzają. Ja też wypróbowałam bo moje dziecko ciągle oburzone jak ma jechać w foteliku bo już ma 130cm więc mu nie wiele brakuje tak naprawdę.
- lila87
Ja też jestem za tym rozwiązaniem . Pasy tego typu są wygodne i praktyczne. Sprawdzą się na pewno w użytkowaniu. Sami używam dla dwójki dzieci i nie było z nimi ngdy problemu, są bardzo łatwe w użyciu i na pewno bezpieczne.
- osmiornica
Post autor: osmiornica »
no tak, przebiegaja przez biodra i barki czyli dokladnie tak jak powinny pasy by zapewnic dziecku bezpieczenstwo, poza tym producent niczego nie ukrywa, bo wszelkie certyfikaty testy i badania sa dostepne online
- gropka
swego czasu zastanawialam sie czy warto kupic te pasy bo duzo hejtu bylo w internecie ale ostatecznie kupilam i jestem zadowolona.. ogladalam filmiki czytalam badania na ich temat i uwazam ze warto
- Lambda
Ojj bardzo dużo hejtu ogólnie sie wylewa na te pasy SKB :/ Generalnie niefajnie. Tym bardziej, że producent pokazuje testy praktycznie co jakiś czas.
samozamykacz do drzwi instrukcja montażu
samozamykacz do drzwi instrukcja montażu
Post autor: sophiaa »
Natomiast ja dowiedziałam się ostatnio sporo na temat fotelików Pixel PRO: https://avionaut.com/pl/foteliki/aviona ... BeigePro02 . Chociażby, że jak chodzi o bezpieczeństwo dzieci, to spełniają oni najwyższe standardy. Dlatego zdecydowanie warto byłoby pomyśleć nad tym modele, bo jego zalet oczywiście jest też dużo więcej...
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie
- ↳ Atrakcje wakacyjne