alternatywa dla fotelika
Wszystkie wątki, które nie znalazły się w pozostałych kategoriach, podróżnicze i nie tylko.
- ulinka
alternatywa dla fotelika
Ostatnio spotkałam w necie taką ofertę https://smartkidbelt.com/pl/ A że jestem na etapie wymiany fotelika to się nią zainteresowałam . Wynika z opisu że Smart Kid Belt zapewnia dobre ułożenie odcinka pasa biodrowego i płynnie dopasowuje odcinek barkowy do wzrostu dziecka. Ma certyfikat i jest bezpieczny. A jak to kobieta, nie znam się na tego typu nowinkach. Dlatego prosze was o dpowiedź czy to faktycznie bezpieczne rozwiazanie?
- fejsia
Re: alternatywa dla fotelika
My regularnie ze smart kid belt korzystamy, to jest po prostu wygodne jak się ma trójkę dzieci i nie wejdą nam 3 foteliki do tyłu. A wszystkie normy spełnia i certyfikaty ma nie bez powodu
kawiarnia naukowa dajwór
kawiarnia naukowa dajwór
- osmiornica
Post autor: osmiornica »
rozwiazanie moim zdaniem naprawde fantastyczne - lekki produkt, ktory latwo zamontowac, do tego naprawde zapewnia bezpieczenstwo. Zreszta producent udostepnia wszystskie badania co pokazuje jak dziala produkt
- Allinclusive1
Post autor: Allinclusive1 »
Właśnie od miesiąca testuje pasy Smart Kid Belt i mogę śmiało je polecić. Faktycznie są lekkie, zajmują mało miejsca (mieszczą się w schowku, gdy są niepotrzebne), posiadają wszelkie atesty i certyfikaty, a dziecko w aucie jest porządnie zapięte. Wszystko to co jest napisane na stronie: https://smartkidbelt.com/pl/ jest prawdą. Polecam niezdecydowanym.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie
- ↳ Atrakcje wakacyjne