Macie jakieś doświadczenia z miniaturkami kosmetyków? czeka mnie niedługo podróż i chciałabym jak najbardziej oszczędzić na ilości bagażu, więc myślę, że takie miniaturki mogłyby się sprawdzić. Znalazłam też flakony podróżne na perfumy - czy ktoś z Was może używał takich flakonów? Czy perfumy z nich nie wyciekają? Dajcie mi znać proszę, bo planuję zamówić.
tapczan oskar
Flakon perfum
Wszystkie wątki, które nie znalazły się w pozostałych kategoriach, podróżnicze i nie tylko.
- tormund90
Re: Flakon perfum
Ostatnio szukam idealnych perfum dla siebie. Znajoma podpowiedziała mi, żebym w wolnej chwili przejrzała ofertę tego sklepu: https://perfumy.pl/product-pol-3977-Cot ... 00-ml.html . Mają wiele fascynujących produktów. Czy ktoś z Was tam już coś zamawiał?
- foxi
Jak dotrzeć do perfum, które będą wam się po prostu podobać? Trzeba przetestować określone marki i sprawdzić czy nam się podobają czy tez nie. Warto rozważyć próbki perfum - https://alepachniesz.pl/ , które są w dużo mniejszych atomizerach i dzięki temu są po prostu tańsze. Pamiętajmy ,ze są to oryginalne perfumy i właśnie te atomizery sprawiają ,że zapach nie ulatnia się.
- paniola
Pewnie za miesiąc już wszyscy będziemy rozmawiali o prezentach jakie musimy przygotować dla swoich bliskich. Dobre kosmetyki zawsze są dobrym prezentem, bo są to rzeczy przydatne dla każdej obdarowanej osoby. Co powiecie na zestaw kosmetyków męskich dla naszych panów ? Prawda ,że fajne ?Jestem zdania ,że są tu przedstawione kosmetyki dla każdego z panów i na każdą kieszeń.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie
- ↳ Atrakcje wakacyjne