Gabinet okulistyczny Szczecin
- pieknyolek
Gabinet okulistyczny Szczecin
Post autor: pieknyolek »
- Marika23
Re: Gabinet okulistyczny Szczecin
- Wilkowy22
Post autor: KamilllaŁ »
Post autor: Śnieżka »
To prawda. Co raz więcej osób decyduje się na takie zabiegi, a to oznacza, że nie są już tak kosztowne. Choć przy astygmatyzmie sprawa jest trochę bardziej skomplikowana, to co raz szersze grono pacjentów https://blikpol.pl/astygmatyzm-co-to-leczenie może cieszyć się doskonałym wzrokiem.Wilkowy22 pisze: ↑22 wrz 2020, 22:30 Coraz więcej osób ma astygmatyzm i różne wady wzroku. Na szczęśćie aktualnie można używać soczewek lub nosić okulary. Alternatywą jest również laserowa korekcja wzorku. Coraz więcej osób się na nią decyduje, bo jest to skuteczna poprawa wzroku. A zabiegi są małoinwazyjne.
Post autor: Wróbel »
Post autor: martuśka »

Post autor: Grześ »
Post autor: Wawrzyńska »
- tamara5
Post autor: WietrzykowskaŻ »
Post autor: ćma255 »
Dokładnie, trzeba o niego dbać. Ja mam okulary ale myślę by ogarnąć sobie też soczewki, tak o by były bo czasami są wygodniejsze. Na bezokularow.pl znalazłam bardzo fajny sklep, są tam soczewki i masa akcesoriów.WietrzykowskaŻ pisze: ↑20 lut 2021, 16:18 Mama miała operację zaćmy w Szczecinie w Optegrze u doktor Ewy Spoz. Wszystko poszło wzorcowo. W Szczecinie to najlepsza klinika okulistyczna, mają tam specjalistów od każdej poddziedziny okulistyki. Wzrok mamy tylko jeden więc koniecznie trzeba o niego dbać.
Post autor: MichałŁ »
Post autor: Źrebak21 »
Ostatnio jak szukałam fajnego salonu optycznego to znalazłam http://visus-optyk.pl/ i podobno świetnie się sprawdza. Mają tam sporo wiedzy na temat tego jak odpowiednio dobrać okulary pod wadę wzroku.Marika23 pisze: ↑22 kwie 2020, 5:17 Podłączę się pod pytanie. W obecnej sytuacji zależałoby mi na jakiejś klinice czy gabinecie prywatnej, gdzie nie będzie dużo ludzi. Córka narzeka, że niezbyt dobrze widzi. Robiłyśmy nawet wstępny test na astygmatyzm na stronie https://www.acuvue.pl/zdrowie-oczu/astygmatyzm. Niestety wyszedł pozytywny. Chciałabym jak najszybciej pójść do okulisty z córką. Problemy z widzeniem przeszkadzają jej w nauce. Od kilku dni boli ją także głowa.
Post autor: Żuczka »
ja bardzo polecam panią dr Esterę igras W szczecinie w Optegrze. wspanialy lekarz. Najpierw trafiłam na kwalifikacje do zabiegu a potem na sam zabiegWietrzykowskaŻ pisze: ↑20 lut 2021, 16:18 Mama miała operację zaćmy w Szczecinie w Optegrze u doktor Ewy Spoz. Wszystko poszło wzorcowo. W Szczecinie to najlepsza klinika okulistyczna, mają tam specjalistów od każdej poddziedziny okulistyki. Wzrok mamy tylko jeden więc koniecznie trzeba o niego dbać.

Post autor: RobertŻ »
Ja też polecam Optegrę w Szczecinie i doktor Esterę Igras. Jest bardzo dokładna podczas kwalifikacji jak i samego zabiegu. Ja złego słowa powiedzieć nie mogę. Świetna specjalistka i do tego miła kobieta.MichałŁ pisze: ↑26 kwie 2021, 13:06 Ja tak, jak i kilka osób wyżej polecam szczecińską Optegrę. Klinik okulistycznych w Szczecinie kilka jest, ale Optegra jest chyba najlepsze. Dobrych specjalistów mają, wykwalifikowanych i też nowoczesne metody leczenia. Śmiało możecie się tam udać. Teraz podczas pandemii przyjmują pacjentów przestrzegając wszelkich restrykcji.
Post autor: molly88 »
- paniola
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży