Jak ozdobić salę weselną?
Wszystkie wątki, które nie znalazły się w pozostałych kategoriach, podróżnicze i nie tylko.
- Jabłoneczka
Jak ozdobić salę weselną?
Post autor: Jabłoneczka »
W jaki sposób przyozdobić salę weselną? Na pewno warto zadbać o florystykę i dekoracje. Porównaj różne oferty ozdób ślubnych na stronie cozweselem.pl. Serdecznie polecam ten katalog.
- Marysia
Re: Jak ozdobić salę weselną?
Wesele wiaze sie z ogromnymi przygotowaniami - nie tylko sali ale i pary młodej, a zwłaszcza pani młodej Pamietam organizacje swoje wesela - stawalam na glowie zeby wyszlo idealnie i co prawda tak bylo, ale ogromnym kosztem czasowym i stresowym. Doslownie to byla walka z czasem, zbyt pozno zabieralam sie za takie kwestie jak suknia, makijaz, fryzura, buty... i mialam zaledwie kilka dni na ogarniecie. Z make upem byla masakra - probowalam sama sobie go ogarnac ale to byla zla decyzja. Na szczescie udalo mi sie zalapac na makijaż okolicznościowy z dojazdem w krakowie od Mobile Salon http://www.mobilesalon.net/nasze-uslugi ... em-krakow/ Makijazystka zajela sie mna tak jak trzeba i makiajz przetrwal do rana a ja bylam zadowolona
- WioLka34
Zazwyczaj sale weselne są już ozdabiane przez właścicieli, którzy dbają o to, żeby wystrój był spójny ze motywem wesela i spodobał się młodym. To co wy możecie jedynie zadbać to jakieś dodatkowe kwiaty, dekoracje rustykalne oraz obrazy religijne, które podkreślą charakter ceremonii. O tym zwykle właściciele zapominają, a jakby nie było to święty sakrament i nie można o tym zapominać.
albumy foto warszawa
albumy foto warszawa
- Ada
Myślę, że podobnie jak na każdą imprezę niezastąpione będą oczywiście będą różnokolorowe balony. Myślę, że warto też znaleźć kogoś, kto oferuje napełnianie balonów helem, albo samemu zaopatrzyć się w butlę z takim gazem
- olguita_loca
Post autor: olguita_loca »
Ja swoją ozdabiałem z sklep mellilu . Oprawa weselna wyszła przepięknie - za uczciwe pieniądze.
Wspomnienia są jak muchy, można je odganiać, ale nic ich nie powstrzyma przed powrotem.
- kropka
Uważam, że ważniejszą kwestią jest jednak zatrudnienie odpowiedniego fotografa. Czy wybraliście już swojego fotografa? Jeśli nie to zajrzyjcie na stronę https://www.fotoslominski.pl/. Znajdziecie tam wiele ciekawych propozycji.
- marcika
to ja mogę pomóc w takim problemie bo znam bardzo dobry sklep https://godanparty.pl/ gdzie można bez problemu dostać najróżniejsze elementy dekoracyjne. Oczywiście można mieć dużo balonów, girlandów lub serpentyn itp, kto co będzie chciał tak naprawdę
- styliana
Mój znajomy na pewno wie coś w tym zakresie. Ma spore doświadczenie. Zapytam go co o tym sądzi i odezwę się w tym temacie.
Ja się tu chyba powieszę - pomyślał. Nie wpadło mu do głowy, że wobec braku ciążenia nawet takie wyjście nie jest możliwe.
- sorka
Moja sala na szczęście już była odpowiednio przystrojona tak jak chciałam. A jak o coś poprosiłam to to było spełnione, także absolutnie mogę powiedzieć że moje wesele się udało. A cały obiekt http://wroblowka.com.pl/ tak naprawdę spisał się idealnie, teraz tylko pozostało nam to wszystko wspominać..
- rewela
to taki jedyny dzien w zyciu wiec musi byc pieknie i warto miec ta wymarzona sale, nam sie udalo zarezerwowac termin w Karczmie Kujawskiej w Inowroclawiu, piekne miejsce,samo w sobie wyglada atrakcyjnie, mnie sie marzyla taka typowa karczma, bardzo nam zalezalo na dobrej lokalizacji i zeby dalo sie gdzies gosci przenocowac a tam maja noclegi, sala piekna, stylowa, nie moge sie doczekac!
- lili144
Chcecie mieć niezapomniany ślub to polecam zaproszenia ekologiczne i ogólnie ślub w stylu eko. Świeczniki ze starych słoików, podstawki z plastrów drewna czy słomki papierowe na barze. Apropo słomek polecam sprawdzony sklep https://papierowe.slomki.biz/sklep/ z dużym wyborem wzorów i kolorów i przyzwoitymi cenami. Oczywiście żadnych ciętych kwiatów - tylko doniczkowe, które potem można rozdać gościom.
- marcika
Najprościej to po prostu jest zamówić na https://godanparty.pl/ wszelkie elementy dekoracyjne. Mają zarówno balony, wstążki, serpentyny itp itd. Bez wątpienia każdy znajdzie coś co jemu się spodoba. A że mają bardzo szybką dostawę to nie trzeba się martwić i można nawet na ostatnią chwilę złożyć u nich zamówienie.
- Makara
Wszystko zależy od tego w jakim stylu organizujesz wesele i jakiego rodzaju dekoracji poszukujesz.Dość ciekawe,zabawne dekoracje,girlandy,świece,serpentyny znajdziesz w decomaxparty
Oferują artykuły dekoracyjne na każdą okazję,w wielu kolorach i w różnym stylu.Działają na naszym rynku od 2011 roku,mają więc spore doświadczenie i rzesze zadowolonych klientów.
Oferują artykuły dekoracyjne na każdą okazję,w wielu kolorach i w różnym stylu.Działają na naszym rynku od 2011 roku,mają więc spore doświadczenie i rzesze zadowolonych klientów.
- kozi44
Skoro już wspominacie o zaproszeniach na ślub to moim zdaniem jak najbardziej powinny być one wyjątkowe i przekazywać waszą radość z tego dnia. Jeśli interesuje was gdzie możecie kupić na prawdę eleganckie i niepowtarzalne zaproszenia ślubne kraków tanio to polecam wam zajrzeć na dodatkiweselne.pl . Wygór jest tutaj na prawdę spory i na pewno znajdziecie idealne zaproszenia dla siebie
- vanda
Ja tradycyjnie będę zdobić swoją salę. W sumie nawet nie ja tyla ta restauracja wszystkim się zajmuje. Teraz mam jednak na głowie wybór zaproszonek. Na stronie https://farrowdesign.pl znalazłam całkiem fajne zaproszenia ślubne. Jak wam się podobają? Podobają mi się ich motywy i subtelność.
- Iwonka5
Najlepiej wynająć do tego dekoratorkę. W tym dniu będziecie mieli miase rzeczy na głowie, na pewno nie będziecie mieli czasu na przygotowanie dekoracji. Sprawdźcie sobie tu może propozycje od http://fotobudazwooda.pl W tym miejscu znajdziecie z kolei drewnianą fotobudkę.
- Labamba
Z ozdobieniem sali weselnej nie będzie problemu, jednak trochę się martwię o oprawę muzyczną. Mieliśmy mieć jeden fajny zespół, ale jednak musimy szukać kogoś innego. Słyszałam, że świetny jest dj na wesele w poznaniu . A co Wy o tym myślicie? Znajoma nam go poleciała, bo jak była na weselu u swojego brata to wspaniale się przy jego muzyce bawiła. I goście też byli bardzo zadowoleni.
- kozi44
Jeśli chodzi o Sale weselne Gdynia to polecam zajrzeć na bloga www.gdziewesele.pl i tam znajdziecie wszystko w jednym miejscu co potrzebne jest do przygotowania przyjecia weselnego. Bardzo ciekawy portal, z namiarami na sale, fotografów, kosmetyczki, zespoły weselne
- kwiat
Ja to zawsze myślałam, że to się zostawia głównie albo hotelowi, albo osobie wedding planerki, która za nas wymyśli, jak ma wyglądać sala. W sensie, że ona jest za to odpowiedzialna, a my mówimy jedynie, jaki motyw przewodni będzie i tyle. Tak, żeby fotograf ślubny kraków robił naprawdę piękne zdjęcia. W końcu o to chodzi, żeby mieć piękną pamiątkę i niesamowite zdjęcia i wesele.
- kitkaja
Łącząc alkohol z elegancją również można zyskać na wyglądzie sali, polecam w stoły postawić takie kołyski https://smaczajama.pl/pl/p/Whisky-Chiva ... lyska/4688 Które będą sie świetnie prezentować na weselnych stołach. A na pewno znajdą chętnych do wypicia ich zawartości.
- marcika
Ja już wybrałam taką salę, gdzie wszystko było odpowiednio udekorowane tak jak powinno być. Od razu w zasadzie jak zobaczyłam cały obiekt Glamour we Wrocławiu wewnątrz jak i zewnątrz to wiedziałam, że właśnie tutaj odbędzie się moje wesele.
Post autor: Janoweczką »
Akurat organizacja wesela to jest bardzo ciężkie zadanie i niestety na to składa się wiele trudnych zadań, jednym z nich obok znalezienia sali weselnej i potem jej przystrojenia, jest jeszcze znalezienie odpowiedniego fotografa ślubnego. Ja miałem to szczęście, że od razu udało mi się trafić na https://www.fotosteria.com.pl/fotograf-slubny-zywiec. To był dobry wybór
Post autor: KaśkaM32 »
Na pewno organizacja ślubu to także poszukiwanie najlepszych i najbardziej dopasowanych rozwiązań pod względem ubioru. To bardzo ważny temat ale jeden z wielu ważnych. Czy wiecie jak się z a to wszystko zabrać i poradzicie sobie z taką ilością spraw, które trzeb ogarnąć? Tak na prawdę przygotowania do wesela zaczynają się na przygotowaniu zaproszeń a jego organizacja kończy się w momencie rozesłania podziękowań. Wszystko to co pomiędzy tym to ogrom pracy i wielu decyzji. Zajrzyj do tej firmy - to fachowcy w branży organizowania wesel, na nich można polegać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie
- ↳ Atrakcje wakacyjne