Laserowa korekcja wzroku po 40 roku życia
Wszystkie wątki, które nie znalazły się w pozostałych kategoriach, podróżnicze i nie tylko.
- Lambda
Laserowa korekcja wzroku po 40 roku życia
Hej. Piszę w trochę nietypowej sprawie. A mianowicie szukamy rozwiązania dla mojej mamy, by pozbyła sie okularów. Jest w wieku 53 lat. Moje pytanie, czy któraś z Pań albo któraś z mam od dziewczyn miała może laserową korekcję wzroku już jako 40- latka? Znalazłam taką opcję jak metoda Clearvu, ktorą proponuje Optegra. Pomoże ktoś ? Będę bardzo wdzięczna.
- osmiornica
Re: Laserowa korekcja wzroku po 40 roku życia
Post autor: osmiornica »
moj tata mial robiona laserowa korekcje wzroku w szpitalu medicover, znajomi nam polecili, a zalezalo nam na jakos szybkim terminie, zeby nie czekac nie wiadomo ile, no i udalo sie, tata po zabiegu, zadowolony, super mial opieke
- UlkaBulka
hejo Tak sie składa że moja mama miał laserową korekcje wzroku tą właśnie metodą Bardzo polecam bo moja mama cieszy się w końcu wzrokiem bez okularów.Lambda pisze: ↑30 lip 2019, 10:56 Hej. Piszę w trochę nietypowej sprawie. A mianowicie szukamy rozwiązania dla mojej mamy, by pozbyła sie okularów. Jest w wieku 53 lat. Moje pytanie, czy któraś z Pań albo któraś z mam od dziewczyn miała może laserową korekcję wzroku już jako 40- latka? Znalazłam taką opcję jak metoda Clearvu, ktorą proponuje Optegra. Pomoże ktoś ? Będę bardzo wdzięczna.
- Lambda
Hej dawno mnie tutaj nie było Moja mama miala zabieg właśnie laserowej korekcji wzroku metodą Clearvu. Wszysko poszło jak należy. teraz moja siostra sie wybiera , ale ona jest młoda więc idzie na wizytę kwlaifkkacyjną do zabiegu lentivu w Optegrze gdzie teraz jest promocja;)
- Wilkowy22
Moja mama miała zabieg tą metodą właśnie, wszystko poszło jak trzeba A zabieg miała w Optegrze w Szczecinie u dr Estety Igras, polecamy panią doktorLambda pisze: ↑18 sie 2020, 12:16 Hej dawno mnie tutaj nie było Moja mama miala zabieg właśnie laserowej korekcji wzroku metodą Clearvu. Wszysko poszło jak należy. teraz moja siostra sie wybiera , ale ona jest młoda więc idzie na wizytę kwlaifkkacyjną do zabiegu lentivu w Optegrze gdzie teraz jest promocja;)
Post autor: HalinaŁ_54 »
Potwierdzam, metoda Clearvu jest świetna. Ja miałam zabieg w Warszawie w Optegrze na początku roku. Wady już nie mam. Widzenie się unormowało i dziś widzę wzorcowo. Zabiegu nie żałuję, chyba że jedynie tego, że tak późno się na niego zdecydowałam.
Post autor: Oluśśka »
u mnie tak samo, starczowzroczność dawała już o sobie nieźle znać, ale zabieg Clearvu pomógłHalinaŁ_54 pisze: ↑29 wrz 2020, 23:54 Potwierdzam, metoda Clearvu jest świetna. Ja miałam zabieg w Warszawie w Optegrze na początku roku. Wady już nie mam. Widzenie się unormowało i dziś widzę wzorcowo. Zabiegu nie żałuję, chyba że jedynie tego, że tak późno się na niego zdecydowałam.
Post autor: Malińska »
Operacja metodą Cleravu odmieniła moje życie. Stałam się dużo bardziej aktywna niż przed, bo łatwiej mi się żyje dobrze widząc i nie musieć nosić okularów. W pracy lepiej mi się pracuje ale przede wszystkim aktywność fizyczna w końcu nie ma dla mnie barier.
Post autor: ŚnieżkaKrólewna »
UlkaBulka pisze: ↑28 paź 2019, 12:02jestem po takim zabiegu sama. Z tym, ze już mówię od razu, ze wzrom w moim przypadku stabilizował mi się z poł roku. Generlanie zresztą tez o tym wspominał lekarz w Optegrze, ze jest taka możliowść, ze tak własnie będzieLambda pisze: ↑30 lip 2019, 10:56 Hej. Piszę w trochę nietypowej sprawie. A mianowicie szukamy rozwiązania dla mojej mamy, by pozbyła sie okularów. Jest w wieku 53 lat. Moje pytanie, czy któraś z Pań albo któraś z mam od dziewczyn miała może laserową korekcję wzroku już jako 40- latka? Znalazłam taką opcję jak metoda Clearvu, ktorą proponuje Optegra. Pomoże ktoś ? Będę bardzo wdzięczna.
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Możesz się dowiedzieć, czy w sieci są kody promocyjne na takie usługi. Sporo kodów można odszukać, np. towary w RTV AGD https://www.kodyrabatowe.pro/marka/rtv-euro-agd/osmiornica pisze: ↑25 sie 2019, 21:17 moj tata mial robiona laserowa korekcje wzroku w szpitalu medicover, znajomi nam polecili, a zalezalo nam na jakos szybkim terminie, zeby nie czekac nie wiadomo ile, no i udalo sie, tata po zabiegu, zadowolony, super mial opieke
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie
- ↳ Atrakcje wakacyjne