Poradnia psychologiczna
Wszystkie wątki, które nie znalazły się w pozostałych kategoriach, podróżnicze i nie tylko.
- Marysia
Poradnia psychologiczna
Witam wszystkich. Piszę tutaj z dość nietypowa sprawą ... moja kuzynka zaczęła popadać w depresję po rozwodzie - zaczęła sięgać po alkohol i widzę że robi to coraz częściej. Chciałabym mu pomóc. Może tak zachęcić ją aby skorzystała z pomocy odpowiedniego terapeuty? Myślę ,że w Poradni Salomon https://poradniasalomon.com.pl/ w Łodzi uda mu się uzyskać fachową pomoc. Co myślicie?
- Zdzisiek78
Re: Poradnia psychologiczna
Post autor: Zdzisiek78 »
Witam, moja babcia ma problem z braniem leków. Moim zdaniem bierze je nieodpowiedzialnie. Wydaje mi się,że jest to uzależnienie,ponieważ bez leków na sen nie jest w stanie normalnie funkcjonować. Co robić kiedy osoba starsza ma taki problem? https://uzaleznienia-terapia.pl/terapia-uzaleznien/ Co o tym myślicie?
- OGroszynowski
Post autor: OGroszynowski »
W sumie nigdy nie korzystałem z poradni psychologicznej.
Post autor: Wituśka »
Zauważyłam, że niektóre poradnie psychologiczne są dość oblężone. A to dlatego, że coraz łatwiej ulegamy wszelkiego typu pokusom i ani się nie obejrzymy uzależniamy się od nich. Dlatego też uważam, że pomoc terapeuty bywa nieoceniona. I tak też między innymi w ośrodku Nefo znajdziemy bardzo dobrych terapeutów doskonale znających się na wszelkiego typu uzależnieniach i w każdej chwili niosących pomoc.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie
- ↳ Atrakcje wakacyjne