Seks
Wszystkie wątki, które nie znalazły się w pozostałych kategoriach, podróżnicze i nie tylko.
- iga
Re: Seks
Mówi się, że seks to seks i nie powinno się tu za dużo kombinować. A ja uważam inaczej. Dla mnie to przede wszystkim jest sfera, w której możemy kombinować, zmieniać i tak dalej. Ogólnie mam wrażenie, że za mało osób o tym mówi i na razie takie podejście wydaje się niezdrowym. A nie tak powinno być, po coś wymyślono takie zabawki https://eropteka.pl/kategoria/produkty/akcesoria/bdsm/ prawda?
Post autor: olka »
Dużo więcej przyjemności i zadowolenia daje seks ze skutecznym zabezpieczeniem. Bynajmniej dla mnie jest różnica odkąd stosuję belarę. To tabletki dwuskładnikowe z małą dawką hormonów, dobrze tolerowane przez organizm. Nie ma tego stresu z tyłu głowy, że coś może pójść nie tak.
Post autor: anża »
W sumie faktycznie, można mieć różne ulubione pozycje i tak dalej, dlatego nic dziwnego, że wciąż poszukujemy czegoś ciekawego. Ja na przykład mogę powiedzieć, że takie https://secretplace.pl/uprzeze/ zabawki są dla nas i to pomoże nam przede wszystkim przemyśleć nasze własne potrzeby. Ja bym to kupowała, bo mi się to bardzo nawet podoba.
- mtylda
- osmiornica
Post autor: osmiornica »
a stosujecie w trakcie stosunkow lubrykanty? ja musze przyznac, ze odkad odkrylam zel nawilzajacy feminum juz calkiem pozegnalam te zwykle drogeryjne zele. Feminum jest na bazie wody, jest bezzapachowy i nie pozostawia plam, a nawilzenie przynosi naprawde na dlugo. Dodatkowo ma tez kwas mlekowy w skladzie no i dzieki temu przeciwdziala infekcjom
- klarka
Masz rację, ale nie tylko zabezpieczenie przed ciążą jest ważne bo są jeszcze choroby przenoszone drogą płciową takie jak np hpv. Dlatego kobiety powinny stosować chociażby profilaktyczne żel papilocare.olka pisze: ↑22 wrz 2020, 11:30 Dużo więcej przyjemności i zadowolenia daje seks ze skutecznym zabezpieczeniem. organizm. Nie ma tego stresu z tyłu głowy, że coś może pójść nie tak.
Post autor: Iśka »
Pamiętajcie, że gdybyście zaliczyły wpadkę to nie jesteście pozostawione same sobie. Dalej można legalnie usunąć ciążę trzeba tylko pojechać w odpowiednie miejsce. Na stronie kliniki Stonava są wszystkie informacje dotyczące legalnej aborcji. Gdzie można, kiedy, w jakich sytuacjach i i ile kosztuje zabieg.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie
- ↳ Atrakcje wakacyjne