Znacie jakieś produkty, którymi można by wspomóc dietę osoby która przewlekle choruje?? Gdzie najtaniej można kupić coś typu nutridrinków? Jakieś konkretne polecacie?
koszt budowy domu forum
wspomaganie diety
Wszystkie wątki, które nie znalazły się w pozostałych kategoriach, podróżnicze i nie tylko.
Re: wspomaganie diety
Post autor: jussa »
Nutridrinki to świetny wybór jeśli choroba nie pozwala normalne jedzenie. Zajrzyj do apteki DOZ, oni mają spory wybór nutridrinków i to w bardzo dobrych cenach.
Post autor: Wiolane »
A orientujecie się może czy kupię w dozie nutridrinki dla osoby chorującej na cukrzycę? Mamy tę aptekę niedaleko, a wiem, że mojej babci przydałoby się właśnie tego typu wspomaganie diety.
Post autor: muszynka »
W DOZ na pewno jest dostępny Diben on właśnie jest dla diabetyków, kupujemy dla babci, sprawdza się. Ale warto kupować w DOZie stacjonarnie tam ceny najlepsze.
Post autor: kawka89 »
Masz rację, Diben jest cały czas dostępny w DOZie, ale tam też na pewno bez problemu pomogą i dobiorą nutridrinki odpowiednie do potrzeby, a w DOZie ceny mają na nie najlepsze.
Post autor: gosiaczka »
W DOZ można znaleźć bardzo dużo różnych nutridrinków, my kupujemy tam dla dziadka, któremu takie nutridrinki są bardzo pomocne przy braku apetytu, my kupujemy stacjonarnie.
Post autor: dionaa »
A czy wiecie dokładnie na czym polega dieta low carb ? Czy faktycznie ogranicza węglowodany, ale w ten sposób jest skonstruowana, żeby w inny sposób dostarczać składniki do budowania energii? Tak myślę, że dieta pudełkowa tego typu mogłaby się naprawdę dobrze i u mnie sprawdzić, ale chętnie poznam jeszcze wasze opinie na ten temat.
Post autor: karalka »
Moim zdaniem, żeby wszystko działało jak nalezy i zeby dieta przyniosła odpowiednie efekty, to warto przede wszystkim zaczac od wizyty u dietetyka
Moja kolezanka jezdzi do kliniki leczenia otylosci w szpitalu medicover i tam najpierw zaczeli od wywiadu, od screeningu , dopiero potem dopasowali jej odpowiedni plan zywienia

- sendi
Skoro o dietach mowa, to warto również obliczyć sobie wskaźnik podstawowej przemiany materii. Korzystałam z wielu kalkulatorów, ale jednak https://bodychief.pl/kalkulatory/ppm jest najbardziej dokładny, więc szczerze mogę polecić.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Ogólnie o podróżowaniu
- ↳ Polska
- ↳ Europa
- ↳ Dzieci w podróży
- ↳ Zakupy na lotnisku
- ↳ Polecane wycieczki
- ↳ Oferty biur podróży
- ↳ Wypożyczalnie aut
- ↳ Wakacje na wodzie
- ↳ Atrakcje wakacyjne